WAT WE DOEN

Hieronder treft u een overzicht van de voornaamste activiteiten van ons bedrijf. Mocht u na het lezen nog vragen hebben of informatie willen inwinnen, dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn ook bereid u te adviseren of kosteloos een offerte uit te brengen zonder verder verplichtingen.


Gevelreiniging

Als uw gevel door graffiti of andere vervuiling ontsierd is, kunnen wij hem weer in smetteloze staat brengen. Ook kunnen wij uw gevel impregneren met een goede, waterafstotende coating die uw gevel maximaal beschermt tegen weersomstandigheden.

Glasbewassing

Hieronder wordt verstaan het grondig en streeploos reinigen van uw ruiten, alsmede het nat afnemen van kozijnen en sponningen. Een en ander gebeurt handmatig vanaf de grond of met behulp van een ladder. Voor hoger gelegen en moeilijker te bereiken plaatsen maken wij gebruik van een streeploos reinigend osmosesysteem. Mocht ook dit niet toereikend zijn, dan kan in overleg gereinigd worden met behulp van een hoogwerker.

Tapijtreiniging

Het in het tapijt getrokken vuil wordt met behulp van een shampoo losgeweekt, waarna het door de shampoo opgenomen vuil middels nat stofzuigen wordt afgevoerd.

Terrasreiniging

Met behulp van hoge druk wordt uw terras van aanslag en andere vervuiling ontdaan. Eventueel kunnen wij uw terras nadien preventief behandelen waardoor vorming van mos en onkruid lange tijd geminimaliseerd wordt.

Vloerbehandeling

Wij kennen diverse gradaties van vloerbehandeling: van het simpel stofzuigen tot het verwijderen van oude waslagen en het aanbrengen van een nieuwe waslaag. Op die manier krijgen wij uw oude vloer weer glanzend en wordt bescherming geboden tegen nieuwe vervuiling.